Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 520g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2824g1130kcal45.2g86g62.4g33.6g
Valittu annoskoko1412g565kcal22.6g43g31.2g16.8g
Annoskoko puolitettuna706g283kcal11.3g21.5g15.6g8.4g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255