Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g666g167kcal8.7g28g1.3g0g
Tomaatti 480g109kcal2.7g16.5g1.4g6.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)133g80kcal1.3g6g5.3g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g133g254kcal32g2.7g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2824g1220kcal89.4g106.4g42.6g13.4g
Valittu annoskoko1412g610kcal44.7g53.2g21.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna706g305kcal22.4g26.6g10.7g3.4g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545