Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g2547g1073kcal0g239.5g2.5g63.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala93g262kcal18.7g4.7g18.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 5944g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1132g2507kcal198.1g0g192.5g0g
Sipuli 283g86kcal3.5g13.6g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7853kcal440.6g515.6g428.6g137g
Valittu annoskoko10000g3927kcal220.3g257.8g214.3g68.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1963kcal110.2g128.9g107.2g34.3g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511