Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Paprika keskiarvo 240g69kcal2.3g10.3g1g4.6g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)375g457kcal8.2g101.9g1.1g3g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )277g388kcal36g18g19.4g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)225g369kcal56.2g2g14.8g0g
Juustodippi, Pirkka 300g150g195kcal4.6g2.5g18.4g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka75g292kcal18g0.7g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g3579kcal252.6g278g157.6g17.8g
Valittu annoskoko1416g1789kcal126.3g139g78.8g8.9g
Annoskoko puolitettuna708g895kcal63.2g69.5g39.4g4.5g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887