Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g1004g3565kcal65.3g321.4g231g18.1g
Taloussuklaa, Fazer301g1552kcal11.7g168.7g90.4g16g
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g10549kcal181.6g980.8g665.4g68.2g
Valittu annoskoko1416g5274kcal90.8g490.4g332.7g34.1g
Annoskoko puolitettuna708g2637kcal45.4g245.2g166.4g17.1g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305745