Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g1205g398kcal7.2g67.5g2.4g30.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)109g683kcal0g0g75.9g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 96g319kcal0.5g77.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g2799kcal15.4g290.8g156.6g60.2g
Valittu annoskoko1416g1400kcal7.7g145.4g78.3g30.1g
Annoskoko puolitettuna708g700kcal3.9g72.7g39.2g15.1g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498