Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.3g1.8g5.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl90g306kcal12.6g50.3g6g9.9g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 50g444kcal0g0g50.2g0g
Maitojauhe rasvaton 19g67kcal6.1g9.9g0.2g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)210g399kcal52.4g0g21g0g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g52g52kcal2.1g10.5g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa150g450kcal34.5g0g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2835g5109kcal290.6g384.4g262.8g41.4g
Valittu annoskoko1417g2554kcal145.3g192.2g131.4g20.7g
Annoskoko puolitettuna709g1277kcal72.7g96.1g65.7g10.4g
Arvot/100g100g180kcal10.3g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253