Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow11g1.1kcal0.2g0.2g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)22g5.5kcal0.2g1.2g0g0.3g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 49g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 41g91kcal7.2g0g7g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g13g47kcal3g0g3.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 5.5g17kcal0.2g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g352kcal22.6g7.6g25.4g2.4g
Valittu annoskoko142g176kcal11.3g3.8g12.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna71g88kcal5.7g1.9g6.4g0.6g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g8.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560