Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 94g37kcal1g6.6g0.2g2.4g
Aurajuusto9g32kcal1.9g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)9g12kcal0.3g0.4g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 14g6.4kcal0.4g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g210kcal8.6g16.4g10.8g5.2g
Valittu annoskoko142g105kcal4.3g8.2g5.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna71g53kcal2.2g4.1g2.7g1.3g
Arvot/100g100g74kcal3g5.8g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217