Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu38g75kcal4.9g1.1g6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 7.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 23g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g206kcal11.4g12.2g12.4g3g
Valittu annoskoko142g103kcal5.7g6.1g6.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna71g52kcal2.9g3.1g3.1g0.8g
Arvot/100g100g73kcal4g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889