Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton88g95kcal19.8g0g1.6g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g19g24kcal0.9g0.5g2g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g7.8g45kcal2.3g0.9g3.6g0.7g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria7.8g17kcal0g4.1g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g1.6g13kcal0g0g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g44kcal0.3g0.4g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g482kcal47.2g13g27g1.4g
Valittu annoskoko142g241kcal23.6g6.5g13.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna71g121kcal11.8g3.3g6.8g0.4g
Arvot/100g100g169kcal16.6g4.6g9.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756