Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen37g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Tuorekurkku, annos 50g56g23kcal0.3g0.8g0.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow21g21kcal4.7g0g0.2g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g29g47kcal5g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g194kcal20.4g4.4g6.6g1g
Valittu annoskoko143g97kcal10.2g2.2g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna71g49kcal5.1g1.1g1.7g0.3g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533