Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)33g40kcal6.6g0g1.2g0g
Seitifilee (Findus)44g31kcal7.5g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g33g28kcal1g1.5g2g0g
Korppujauho 17g60kcal1.7g12.3g0.2g0.9g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g364kcal37.8g27.6g10.2g1.8g
Valittu annoskoko143g182kcal18.9g13.8g5.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna71g91kcal9.5g6.9g2.6g0.5g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097