Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Keräkaali, 100g70g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Paistijauheliha 10%56g96kcal11.3g0g5.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.6g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g279kcal24.8g8.2g15.6g3.4g
Valittu annoskoko143g139kcal12.4g4.1g7.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna72g70kcal6.2g2.1g3.9g0.9g
Arvot/100g100g98kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436