Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g34g4.7kcal0.6g0.2g0.1g0.7g
Mango (tuore)28g19kcal0.1g4.3g0.1g0.6g
Avokado, kuorittu, kivetön 34g67kcal0.9g0.3g6.6g2.3g
Verigreippi, annos 250g28g15kcal0.3g3.7g0.1g0.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g14g127kcal0g0g14.1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g4.2g4.3kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g474kcal3.8g19g42g8.4g
Valittu annoskoko143g237kcal1.9g9.5g21g4.2g
Annoskoko puolitettuna72g119kcal1g4.8g10.5g2.1g
Arvot/100g100g166kcal1.3g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037