Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g37g85kcal2.5g15.6g0.6g5.2g
Tonnikala vedessä 26g27kcal5.9g0g0.4g0g
Tomaatti 47g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)13g35kcal3.9g0g2.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.8g2kcal0g0.3g0g0.1g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Becel kevyt margariini 5g5.6g18kcal0.1g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g364kcal26.2g35.2g10.8g12.4g
Valittu annoskoko143g182kcal13.1g17.6g5.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna71g91kcal6.6g8.8g2.7g3.1g
Arvot/100g100g128kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778