Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g1254g1455kcal89.1g250.9g10g0g
Oliiviöljy 125g1109kcal0g0g125.4g0g
Valkosipuli 40g44kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g5216kcal184.6g514.8g271.2g1.6g
Valittu annoskoko1420g2608kcal92.3g257.4g135.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna710g1304kcal46.2g128.7g67.8g0.4g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573