Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Punakaali 666g173kcal10.4g23.3g1.3g12.7g
Sipuli (käsittelemätön)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen458g160kcal0.9g37.6g0.5g6.9g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma83g267kcal0.1g61.6g0g0g
Punaviini 100g71kcal0.3g0.2g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g13g4.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g1574kcal25.8g253.8g24g42g
Valittu annoskoko1420g787kcal12.9g126.9g12g21g
Annoskoko puolitettuna710g394kcal6.5g63.5g6g10.5g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289