Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 195g57kcal1.8g8.8g0.8g3.7g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g278g97kcal2.8g18.1g1.4g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g206g82kcal2.3g14.8g1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)103g36kcal1g7.1g0.5g1.4g
Vesi626g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g5.6g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g697kcal17g98.8g23.6g10.4g
Valittu annoskoko1420g349kcal8.5g49.4g11.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna710g174kcal4.3g24.7g5.9g2.6g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921