Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2256g3242kcal360.9g0g200.8g0g
Tomaatti, tuore3759g763kcal22.6g142.9g11.3g52.6g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g3008g692kcal42.1g102.3g12g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 940g2606kcal18.8g28.2g263.2g0g
Rypsiöljy 38g333kcal0g0g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15269kcal888.8g546.8g1049.8g105.2g
Valittu annoskoko10000g7635kcal444.4g273.4g524.9g52.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3817kcal222.2g136.7g262.5g26.3g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454