Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)677g217kcal20.3g31.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl113g1016kcal0g0g112.8g0g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g339g1134kcal54.8g169.3g25.7g46g
Ruisjauho kokojyväjauho 248g755kcal21.7g137.5g4.7g34.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 37g119kcal10.7g2.6g7.4g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g6480kcal215g682.4g301.2g183.6g
Valittu annoskoko1422g3240kcal107.5g341.2g150.6g91.8g
Annoskoko puolitettuna711g1620kcal53.8g170.6g75.3g45.9g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528