Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g4248g5097kcal722.1g68g208.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1675g1256kcal92.1g201g8.4g0g
Hillosipulisäilyke 443g215kcal5.2g41.9g0.8g7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g443g327kcal19.9g57.1g0.9g0g
Porkkana 822g269kcal5.1g45.7g1.6g21g
Lanttu 1264g365kcal12.6g58.2g3.8g22.8g
Valkosipuli 190g205kcal15g30.9g1.1g4g
Sipuli (kuorittu)632g171kcal8.2g30.3g1.3g10.7g
Rypsiöljy 285g2515kcal0g0g284.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20842kcal1760.4g1066.2g1021g131g
Valittu annoskoko10000g10421kcal880.2g533.1g510.5g65.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5211kcal440.1g266.6g255.3g32.8g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457