JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta4771g7156kcal954.2g0g381.7g4.8g
Vesi2212g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g701g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Sipuli (kuorittu)762g206kcal9.9g36.5g1.5g12.9g
Valkosipuli 152g164kcal12g24.7g0.9g3.2g
Pekoni rasvainen 104g392kcal12.5g0g38.6g0g
Olut, alkoholiton Nikolai1043g156kcal2.1g30.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 32g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g8.8kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Paprikajauhe 13g41kcal1.9g2.3g1.6g4.7g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g28g83kcal8.2g10g1.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g32g15kcal0.5g2.3g0.4g0.9g
Tomaattipyree, Pirkka82g67kcal2.8g15.6g0.8g0.8g
Hunaja 63g209kcal0.3g51.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17388kcal2017.8g431.2g856.2g91.2g
Valittu annoskoko10000g8694kcal1008.9g215.6g428.1g45.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4347kcal504.5g107.8g214.1g22.8g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616