KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g112g617kcal11.2g25.6g48g0g
Voi, 1 tl, 5 g299g2183kcal3g3g239.2g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton75g239kcal17.3g7.9g15.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka150g559kcal1.8g137.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)748g942kcal82.2g2.2g67.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g45g269kcal10.8g3g24.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g9619kcal252.6g358.6g788.6g0g
Valittu annoskoko1428g4810kcal126.3g179.3g394.3g0g
Annoskoko puolitettuna714g2405kcal63.2g89.7g197.2g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.6g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156