Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 171g1465kcal2.1g0g164.7g0g
Vesi958g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g114g395kcal6.8g85.3g1.6g2.7g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g180g611kcal3.6g5.4g62.9g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g4967kcal26g185g458.8g8g
Valittu annoskoko1428g2484kcal13g92.5g229.4g4g
Annoskoko puolitettuna714g1242kcal6.5g46.3g114.7g2g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522