Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Vispikerma Flora 20%25g55kcal0.7g1.2g5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki25g14kcal2.1g1.2g0g0g
Mansikka 20g9kcal0.1g1.7g0g0.4g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)25g15kcal0.1g3.2g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g443kcal14g58.8g15.2g2.8g
Valittu annoskoko143g222kcal7g29.4g7.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna72g111kcal3.5g14.7g3.8g0.7g
Arvot/100g100g155kcal4.9g20.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653