Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g60g78kcal12.6g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Voimariini normaalisuolainen0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g187kcal25.8g2.2g8g0.2g
Valittu annoskoko143g93kcal12.9g1.1g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna72g47kcal6.5g0.6g2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480