Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g37g40kcal9g0.4g0.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g37g26kcal0.6g5.6g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g19g7.5kcal0.2g1.5g0.1g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g7.5g27kcal2g3.9g0.2g0.7g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g1.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g209kcal23.8g23.6g2.2g1.4g
Valittu annoskoko143g105kcal11.9g11.8g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna72g52kcal6g5.9g0.6g0.4g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424928