Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 55g24kcal0.4g3.4g0g3.3g
Porkkanaraaste 200g55g15kcal0.3g2.9g0.1g1.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g33g128kcal0g32.2g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.2g7.3kcal0.1g0.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g349kcal1.6g78.4g1g9.4g
Valittu annoskoko143g174kcal0.8g39.2g0.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna72g87kcal0.4g19.6g0.3g2.4g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669