Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)54g19kcal1.3g3.6g0g1.6g
Minimaissi, Eldorado17g4.2kcal0.3g0.4g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)33g8.3kcal0.3g1.8g0g0.5g
Kidneypapu, suolaliemessä19g21kcal1.5g3.4g0.1g1.5g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g10g28kcal3g0.3g1.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 5g11kcal0.3g0.9g0.7g0.3g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl2.1g9kcal0.9g0.4g0.4g0.3g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g3.3g6.7kcal0.1g0g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g215kcal15.4g21.6g7.2g8.6g
Valittu annoskoko144g108kcal7.7g10.8g3.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna72g54kcal3.9g5.4g1.8g2.2g
Arvot/100g100g75kcal5.4g7.5g2.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242482