Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 75g21kcal0.9g3g0.2g1.6g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g307kcal18.2g7.6g22g3.6g
Valittu annoskoko144g154kcal9.1g3.8g11g1.8g
Annoskoko puolitettuna72g77kcal4.6g1.9g5.5g0.9g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.6g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878