Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 94g183kcal17.5g0g12.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g39g43kcal0.9g1.6g3.9g0g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g460kcal37.4g3.8g33.4g0.4g
Valittu annoskoko144g230kcal18.7g1.9g16.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna72g115kcal9.4g1g8.4g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676