Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.8g1.6g4.5g
Vispikerma Flora 20%250g549kcal7.5g12.5g49.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.2g12.5g0.5g0g
Mansikka 200g93kcal1g16.8g0.4g3.8g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)250g150kcal1.2g32.4g1.2g5.2g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g4431kcal143.8g589.6g152.2g27g
Valittu annoskoko1430g2215kcal71.9g294.8g76.1g13.5g
Annoskoko puolitettuna715g1108kcal36g147.4g38.1g6.8g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653