Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha874g1451kcal166.1g0g87.4g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Sipuli (kuorittu)162g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 250g160kcal8g12g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 125g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g3939kcal384g40.6g248.8g5.6g
Valittu annoskoko1430g1969kcal192g20.3g124.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna715g985kcal96g10.2g62.2g1.4g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689