Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 1000g1833kcal190g0g120g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.8g17.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50g15kcal0.5g2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Ruskea suuruste, Maizena30g114kcal0.3g27.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g5172kcal387.8g81.6g365.6g1.6g
Valittu annoskoko1430g2586kcal193.9g40.8g182.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna715g1293kcal97g20.4g91.4g0.4g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912