Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g299g99kcal9.9g14.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 219g751kcal22.3g153.1g2.6g7.7g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g22g148kcal0g0g16.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki187g105kcal15.9g9.3g0.4g0g
Vesi299g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g75g60kcal15g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Oltermanni 17%153g414kcal46g0g26.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g3613kcal258.6g355.2g124.6g15.4g
Valittu annoskoko1431g1806kcal129.3g177.6g62.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna715g903kcal64.7g88.8g31.2g3.9g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339