Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g240g839kcal43.2g141.5g9.4g14.4g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl336g389kcal73.2g0g10.7g0g
Pekoni (Dulano)150g384kcal27g4.8g28.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g240g48kcal3.1g7.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Selleri, annos 50g15g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 33g46kcal4.1g0.1g3.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 300g102kcal9.2g14.7g0.3g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl6g43kcal0g0g4.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g4240kcal322g347.2g169.2g32.4g
Valittu annoskoko1431g2120kcal161g173.6g84.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna716g1060kcal80.5g86.8g42.3g8.1g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360