Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 901g321kcal1.4g64g0.8g18g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 107g758kcal0.4g0g85.6g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g169g659kcal0.3g163.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Kaurahiutaleita(lidl)113g394kcal15.8g63g7.8g11.3g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g56g343kcal14.1g7.9g28.1g4.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g5465kcal79g702g246.4g72.2g
Valittu annoskoko1431g2733kcal39.5g351g123.2g36.1g
Annoskoko puolitettuna716g1366kcal19.8g175.5g61.6g18.1g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258