Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore350g35kcal2.1g5.9g0.3g2.4g
Tomaatti 438g100kcal2.4g15.1g1.3g6.1g
Paprika keltainen 298g90kcal2.8g15.2g0.6g6g
Fetajuusto Apetina 8 %175g263kcal28g0g14g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g175g464kcal49g0g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2870g1901kcal168.6g72.4g91.8g29g
Valittu annoskoko1435g950kcal84.3g36.2g45.9g14.5g
Annoskoko puolitettuna718g475kcal42.2g18.1g23g7.3g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720