Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g562g129kcal2.2g29.8g0g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g253g51kcal1.5g9.6g0.8g3.5g
Kurkku, tuore225g23kcal1.3g3.8g0.2g1.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki225g180kcal29.2g4.5g4.5g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g36g91kcal5.8g0.6g7.2g0g
Salaatti, jäävuori tuore112g11kcal1.2g0.9g0.2g1.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2871g982kcal83g100.6g25.8g20g
Valittu annoskoko1436g491kcal41.5g50.3g12.9g10g
Annoskoko puolitettuna718g246kcal20.8g25.2g6.5g5g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511