Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 174g48kcal2.1g7g0.3g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g131g249kcal21g0.7g18.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka30g7.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Lehtiselleri 9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g152g91kcal2.3g19.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2874g835kcal52.6g66g38.2g14.6g
Valittu annoskoko1437g417kcal26.3g33g19.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna719g209kcal13.2g16.5g9.6g3.7g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472