Naudan jauhelihapihvit

Raasta peruna ja tee sopiva sipulimassa mix-myllyllä.

Hyvin sekoita kaikki aineet ja tee keskikokoiset pihvit.

Laita vähän kasvisöljyä keraamiseen pannuun ja rusketuta pihviä.

Laita pihviä paistouuniin( 150 C), 30–60 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kananmuna kuoreton8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g395kcal41.2g8.2g21.6g0.8g
Valittu annoskoko144g198kcal20.6g4.1g10.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna72g99kcal10.3g2.1g5.4g0.2g
Arvot/100g100g137kcal14.3g2.8g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435496