Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 45g89kcal1.2g0.3g8.7g3g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g86g82kcal4.3g12.9g1.3g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.4g1.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g442kcal11.4g27.6g30.6g6g
Valittu annoskoko144g221kcal5.7g13.8g15.3g3g
Annoskoko puolitettuna72g111kcal2.9g6.9g7.7g1.5g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173