Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Lohipakaste PIRKKA75g135kcal15g0g8.2g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.2g37kcal0g0g4.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 19g6.3kcal0.6g0.9g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g445kcal33.8g13.8g27.6g1.8g
Valittu annoskoko144g223kcal16.9g6.9g13.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna72g111kcal8.5g3.5g6.9g0.5g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124