Kikhernemureke

Valmitusohje löytyy netistä.

Siirry sivulle!

Tässä aineet eriteltynä mahdollisimman paljon Finelin listoilta.

Anista ei ollut, palstrernakan lisäksi laitoin myös bataattiraastetta, munia vähensin kolmeen, ja auringonkukan siementkin korvasin kurpitsan siemenillä :) mutta suunnilleen tolleen se menee.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Llliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 45g60kcal3.8g7.9g0.9g2.3g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Kaurahiutale 7.5g28kcal1.1g4.3g0.5g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.2g0.2g2.6g0g
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Palsternakka 11g7.2kcal0.1g1.3g0g0.5g
Bataatti, kuorittu 11g9kcal0.2g1.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 15g89kcal3.5g1.9g7.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g616kcal21g36g41g10g
Valittu annoskoko144g308kcal10.5g18g20.5g5g
Annoskoko puolitettuna72g154kcal5.3g9g10.3g2.5g
Arvot/100g100g214kcal7.3g12.5g14.2g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206975