Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Kesäkurpitsa44g7.5kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Aurajuusto21g72kcal4.3g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g257kcal10g8g21g2.8g
Valittu annoskoko144g128kcal5g4g10.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna72g64kcal2.5g2g5.3g0.7g
Arvot/100g100g89kcal3.5g2.8g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569