Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa53g8.9kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Kanamuna kuoreton, annos 100g18g26kcal2.2g0.1g1.9g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 12g38kcal1.3g7.1g0.3g0.7g
Purjosipuli 23g5.1kcal0.4g0.5g0g0.5g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g34g83kcal5.7g1g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g400kcal19.6g20g26.8g3.2g
Valittu annoskoko144g200kcal9.8g10g13.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna72g100kcal4.9g5g6.7g0.8g
Arvot/100g100g139kcal6.8g6.9g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630