Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 43g98kcal8.2g0g7.3g0g
Paprika punainen 54g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Polar 10% (Valio)11g23kcal3.4g0g1.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g294kcal25g8.6g17.4g3g
Valittu annoskoko144g147kcal12.5g4.3g8.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna72g74kcal6.3g2.2g4.4g0.8g
Arvot/100g100g102kcal8.7g3g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051