Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki47g26kcal4g2.4g0.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g47g339kcal0.5g0.5g37.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.3g0.6g1.7g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g1070kcal19g75.2g76.6g3.4g
Valittu annoskoko144g535kcal9.5g37.6g38.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna72g267kcal4.8g18.8g19.2g0.9g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26.1g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330