Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g11g38kcal2.3g6.9g0.1g1.7g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Sieni tatti, hapero 47g13kcal0.9g1.4g0.2g0.9g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g4.7g14kcal0.3g2.7g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g11g43kcal3.5g0g3.2g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g411kcal16.2g26.8g25.4g6.4g
Valittu annoskoko144g205kcal8.1g13.4g12.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna72g103kcal4.1g6.7g6.4g1.6g
Arvot/100g100g143kcal5.6g9.3g8.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144